• Onderdelen voor Flygt

Flygt N-serie voor hoge efficiëntie

Flygt N-serie voor hoge efficiëntie

De N-serie pompen, voor water en afvalwater van 1.7 tot 550 kW, ook in slijtvaste uitvoering en met koelmantel verkrijgbaar
FLYGT onderwaterpompen uit de N-serie worden hoofdzakelijk gebruikt als vuilwater-en afvalwaterpomp. Deze dompelpompen zijn vanaf de 3069 t/m het type 3127 voorzien van een verende waaier, deze zorgt in combinatie met de speciaal geconstrueerde zuigdeksel ervoor dat vaste delen, waaronder ook vezel doekjes in de vloeistofstroom worden meegenomen. De 3153 t/m de 3315 hebben een vaste verstopping vrije waaier, die net als bij de kleinere types uitgevoerd kunnen worden met een slijtvaste waaier. Vanaf de 3153 zijn de pompen uit te voeren met een koelmantel ten behoeve van droge opstelling. Ook zijn de pompen verkrijgbaar in Atex en ook met een sealkamer en lagertemperatuur controle, dit in combinatie met een MiniCas welke in de schakelkast gemonteerd dient te worden.
Flygt - N-serie voor hoge efficiëntie

Flygt Service

Onze serviceafdeling is uw aanspreekpunt voor het plaatsen van bestellingen met betrekking tot onderdelen, voor het melden van onderhoud en storingen en het opvragen van informatie over het gebruik van de door Pompdirect geleverde Flygt N-pompen.

Contact