• Onderdelen voor Flygt

Flygt M-serie versnijdend

Flygt M-serie versnijdend

M-serie
De Flygt 3000-serie versnijdende pompen zijn zeer efficiƫnt en geschikt voor het verwerken van vaste delen in afvalwater. De pompen voldoen in een kleine put of een compleet gemaal. Deze pompen zijn gemaakt voor zwaar gebruik, de meest toegepaste MP3068 is inmiddels vervangen door de MP3069.

Gebaseerd op een modulair ontwerp is een grote variƫteit aan versnijdende pompen beschikbaar, van 1.7 kW tot 7.5 kW. Deze pompen kunnen voorzien worden van een spoelklep, wat zorgt voor een betere verdeling van de vaste delen in het afvalwater. De versnijdende Flygt M serie pompen hebben alle een hardmetalen snijmechanisme waardoor grote vaste delen verkleind worden tot een homogene slurry, die gemakkelijk door wat kleiner leidingwerk verpompt kan worden.
Flygt - M-serie versnijdend

Flygt Service

Onze serviceafdeling is uw aanspreekpunt voor het plaatsen van bestellingen met betrekking tot onderdelen, voor het melden van onderhoud en storingen en het opvragen van informatie over het gebruik van de door Pompdirect geleverde Flygt versnijdende pompen.

Contact