• Onderdelen voor Flygt

Flygt D8000

Flygt D8000

De Flygt D8000 afvalwaterpomp met vortex waaier, geheel gefabriceerd van RVS 316
Flygt was één van de eerste fabrikanten die onderwaterpompen fabriceerde, er is dan ook een enorm aanbod aan diverse modellen.
Vooral in de afvalwater stromen volgt de ene ontwikkeling op de andere. Flygt heeft goed gekeken waar de industrie behoefte aan heeft, vandaar een serie geheel in RVS 316 uitgevoerde dompelpompen voor afvalwater met grote vaste bestanddelen. Deze serie D8000 is voorzien van een vortex waaier, wat een grote vrije doorlaat gewaarborgd. Een vortex waaier wordt ook wel wervelrad-of vrijstroom waaier genoemd. Door het concept van de waaier, komen er weinig vaste delen die zich in de vloeistofstroom bevinden in aanraking met de waaier of pomphuis, waardoor slijtage aan deze delen minimaal is. Dit heeft een positieve invloed op de standtijd van de pomp wat weer resulteert in lage kosten.
Flygt - D8000

Flygt Service

Onze serviceafdeling is uw aanspreekpunt voor het plaatsen van bestellingen met betrekking tot onderdelen, voor het melden van onderhoud en storingen en het opvragen van informatie over het gebruik van de door Pompdirect geleverde Flygt D8000 pompen.

Contact